VÄLKOMMEN TILL VÅR

Familj av varumärken

Vissa varumärken är begränsade till särskilda länder eller
verksamheter. Kontakta oss för mer information.

Vegetology

Veganvänlig omega-3 och D3-vitamin! Vegetology är ett engelskt företag som tillverkar veganvänliga kosttillskott. De var först på marknaden med veganvänlig omega-3 från alger och D3-vitamin från mossa, som de kallar Vitashine.

TheraSage

Revolutionerande infraröda bastur, vattenrenare, EMF-skydd, ozonmaskiner och mycket mer! Therasages speciella teknik med ädelstenar och jordning kan ge dina kunder stora hälsofördelar.

Vimergy

Medical Mediums favoritmärke! Vimergys kosttillskott innehåller inga syntetiska tillsatser, alkohol, GMO, soja, majs eller andra onödiga ingredienser. De är glutenfria, veganvänliga och Paleo-vänliga så att alla kan ge sin kropp den näring den förtjänar!

E3 Live

Blågröna AFA-alger i torkad form! En sann supermat som skördas vilt under optimala förhållanden i ett skyddat område i Klamath Lake, USA. E3 Live torkar dem sedan med hjälp av en speciell torkningsteknik med låg temperatur “crystal flake” som garanterar att näringsämnena bevaras på ett överlägset sätt. I utbudet finns såväl kosttillskott som hudkräm.

Garden of Life

Naturliga wholefoods-tillskott kända över hela världen! Garden of Life kombinerar naturliga ingredienser av högsta kvalitet med modern vetenskap för att erbjuda en väg till optimal hälsa. Sortimentet innehåller några av marknadens bästa probiotika, gröna superfoods, veganskt protein av högsta kvalitet och den bästa kokosolja vi smakat.

Fushi

Oljor som är kraftfulla, rättvisa och ekologiska! Fushis oljor är mekaniskt kallpressade från frön, kärnor och blommor. Denna kallpressade, oraffinerade olja hälls sedan i snygga flaskor utan tillsatta konserveringsmedel eller andra syntetiska tillsatser!

La Droguerie Écologique

I mer än 15 år har La droguerie écologiques motto varit ”Gör dina rengöringsprodukter själv!”. La droguerie écologiques produkter hjälper dig att tillverka egna rengöringsprodukter för hemmet. Med få, enkla, effektiva och prisvärda råvaror kan du tillverka egna städ och rengöringsmedel med enkla DIY-recept. La droguerie écologique®s produkter är tillverkade i Frankrike eller i Västeuropa och är framställda med naturliga råvaror.

Ah! Table!

Ah! Table! ® är ett varumärke som tillhör Ecodis, ett företag som specialiserat sig på miljöproduktdesign och detaljhandel för miljömedvetna butiker. Varumärket förlitar sig på krävande miljömärkningar för att garantera för konsumenten att produkterna är miljövänliga och av hög kvalitet. De använder sig av certifieringar som GOTS, FSC och Soft Impact.

Anaé

Anaé® är ett ungt franskt varumärke med produkter och tillbehör som är dedikerade till naturlig skönhet och hygien. Varumärket värdesätter vacker design samtidigt som de erbjuder ekologiska och ansvarsfulla produkter som passar i de flesta badrum. Anaé är engagerade i en global ekodesign-strategi och väljer alltid sina produkter enligt sin strikta strategi. Produkterna ska vara användbara i vardagen, enkla i sin sammansättning och mångsidiga samt passa de flestas budget.


Sedona

Populära torkugnar! Sedona torkugnar tillverkas av företaget Tribest. Med en torkugn hemma kan du tillaga råvaror som bröd, kex, godisremsor, kakor, chips, kex, pizza osv. och konservera grönsaker, frukt, svamp osv.

Omniblend

Professionella mixers och blenders till bra priser! Omniblend har kombinerat de bästa designfunktionerna med de mest kraftfulla motorerna för att skapa en högkvalitativ mixer till ett överkomligt pris. Deras bästsäljande blenders, som bland annat blivit utsedda till bäst i test av Aftonbladet, passar alla som gillar att laga mat.

Aromandise

Ekologiska teer, rökelser, matkristaller och kryddor etc. Aromandise skapar underbara produkter för ditt välbefinnande, tillverkade med respekt för naturen och människan. Dessa läckra och väldoftande produkter är perfekta för dig som är intresserad av hälsa och en hållbar miljö!

Tribest

Tribest är världsberömda för att erbjuda den bästa köksutrustningen för en hälsosam livsstil. Tribest är särskilt känt för sina förstklassiga torkugnar och juicepressar. De tillverkar också groddningsutrustning, förvaring, utrustning för nötmjölkning och luftfuktare.

Global Healing Center

Ett familjeägt varumärke för naturliga, ekologiska kosttillskott, vitaminer och detoxprogram som tillverkas av rena ingredienser. Örtextrakten framställs med den unika Spagyrex®-processen. En revolutionerande flerstegsteknik som följer principen att separera och återkombinera alla delar av en ört för att utvinna det mest kraftfulla extraktet möjligt.

EcoCoconut

EcoCoconut banar väg för det plastfria samhället med en rad av biologiskt nedbrytbara, kokosnötsbaserade produkter för hemmet och livet. Kokosnöten och dess biprodukter är det ekologiska materialet i alla EcoCoconut-produkter, vilket garanterar ett naturligt och hållbart alternativ till plastprodukter i hushållet.  Alla produkter från EcoCoconut är tillverkade av ekologiska och återvunna material och viktigast av allt, de 100% fria från plast.

CoffeeSock

CoffeeSock grundades 2011 när familjen Guillory i Austin, Texas behövde filter till sin Chemex-bryggare. Med hjälp av lite fantasi och inspiration från en gammal Chorreador från Costa Rica skapade de ett kaffefilter av ekologisk bomull till sin bryggare. Kaffefiltret blev mycket uppskattat och de blev inspirerade att tillverka kaffefilter som skulle passa till fler bryggare. När försäljningen av dessa ökade fort riktade de all sin tid till att skapa ett varumärke, ett familjeföretag för att förändra världen one sock at a time.

E3 Live

Blågröna AFA-alger i torkad form! En sann supermat som skördas vilt under optimala förhållanden i ett skyddat område i Klamath Lake, USA. E3 Live torkar dem sedan med hjälp av en speciell torkningsteknik med låg temperatur “crystal flake” som garanterar att näringsämnena bevaras på ett överlägset sätt. I utbudet finns såväl kosttillskott som hudkräm.

Simax

Måttkannor av glas som passar till bakning och matlagning i köket.

Ansök om att bli vår återförsäljare

Bli vår återförsäljare av de renaste och bästa produkterna inom hälsa, skönhet och hållbarhet

sv_SESvenska
Rulla till toppen